Vacature Werkvoorbereider/Ontwerper/Engineer (Elektro/Licht)

Vacature Werkvoorbereider/Ontwerper/Engineer (Elektro/Licht)

Functieomschrijving

Als Montad zijn wij een relatief kleine en platte organisatie wat betekent dat een ieder flexibel en breed inzetbaar moet zijn. Montad is op zoek naar nieuwe onervaren (b.v. recent afgestudeerd of carrière-switch) of ervaren collega’s in de openbare verlichting of verkeersregeltechniek.

Als  (junior/medior) Ontwerper / Engineer  ben je beginnend/lerend of ervaren in het ontwerpen van openbare verlichting- en/of verkeersregelinstallaties.

Veelal in teamverband werk je met collega’s aan optimaal advies/ontwerp waarin je de klantvraag vertaald. Zowel elektrotechnisch als lichttechnisch draag je je steentje bij. Je deelt in teamverband de passie om een project tot een goed einde te brengen.

Als ontwerper / engineer verricht je o.a. de volgende werkzaamheden:
– Voert lichtberekeningen uit
– Voert kabelberekeningen uit (NEN1010)
– Vertaald een ontwerp naar tekening (AutoCAD)
– Vertaald een onwerp naar RAW-bestek
– Geeft advies in projecten en aan diverse klanten
– Stelt adviesrapportages op

Wat bieden wij jou?
Ben jij de topper waar wij naar op zoek zijn om ons team in Assen te versterken? Dan bieden wij jou een functie binnen een ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek. T.a.v. persoonlijke ontwikkeling bieden wij je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen middels opleiding/cursus.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
– Een MBO of HBO werk- en denkniveau
– Een afgeronde technische opleiding min. MBO (voorkeur Elektrotechnisch)

De eigenschappen die we graag in jou willen terug zien zijn
– Probleemoplossend werken
– Nauwkeurig
– Een teamspeler
– Leergierig en enthousiast
– Flexibel
– Geen 9-tot-5-mentaliteit

Bedrijfsprofiel

Montad is een dynamisch advies- / ingenieursbureau op het gebied van elektrotechniek in de openbare ruimte (infra). Zo houden wij ons bezig met onder andere verkeersregelinstallaties, openbare verlichting en Smart-City concepten. Onze klanten zijn met name overheden (gemeente/provincies) en de industrie. In ons vakgebied geven wij advies, maken wij ontwerpen, voeren het beheer voor onze klanten en ontwikkelen daarnaast ook eigen innovaties. Onze roots liggen in Brabant waar 15 collega’s van ons werken op de vestiging in Tilburg. Sinds halverwege 2015 hebben wij een nieuwe vestiging op de groei geopend in Assen (momenteel 7 medewerkers). Vanwege de opkomst van de techniek en onze diensten die hier haarfijn op aansluiten zijn wij een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar vernieuwing en versterking.

Reageren

Heb je interesse in de functie? Stuur dan jouw CV en motivatie naar:

Robbert Dijkema
rdijkema@montad.nl
Tel.: 013 572 80 80

Montad BV
Hof van Parijs 10A
9403DA Assen

Print Friendly, PDF & Email