Beheer en uitvoeringsbegeleiding

MONTAD ondersteunt u in het beheer van uw Openbare Verlichting en Verkeersregelinstallaties. Naast het beheer, begeleiden wij ook de uitvoering, zowel projectmatig als bij onderhoud. Zo vormen wij als het ware de ogen en oren van de opdrachtgever en bewaken wij voor u de kwaliteit, planning, administratie en veiligheid.

Helaas is er zonder controle geen garantie op kwaliteit. Risico’s en verantwoordelijkheden verschuiven van opdrachtgever naar opdrachtnemer, maar dit neemt niet weg dat een gezonde mate van controle nodig blijft. De intensiteit en wijze van controle stemmen wij graag met u af, passend bij uw situatie.

Toezicht en directievoering

Als toezichthouder bewaken wij op locatie uw projecten op het gebied van Openbare Verlichting en Verkeersregelinstallaties. Ook de directievoering kunt u aan ons overlaten. Wij nemen u daarmee veel werk uit handen. Immers, als directievoerder nemen wij de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en de voortgang van de werkzaamheden. Bovendien hebben we oog voor de naleving van het contract en voor de financiën.

Contractmanagement

Ook voor contractmanagement kunt u een beroep op ons doen. Op het gebied van contracten wordt geïnnoveerd. Diverse contractvormen maken het mogelijk om het werk in allerlei smaken en soorten op de markt te zetten. Verschillende contractvormen vragen ook om verschillend contractmanagement. MONTAD heeft ruime ervaring met de verschillende contractvormen (o.a. RAW, UAV-gc, Hybride, BVP*) Wij bieden u ondersteuning op maat.
*MONTAD is BVP gecertificeerd

Storingsbeheer

MONTAD is uw ondersteuning in beheer. Ongeacht of u gebruik maakt van ons beheersysteem Moon of het beheer op uw eigen manier uitvoert, wij ondersteunen u graag. We zorgen voor de juiste afwikkeling van storingen en schades, zowel technisch als administratief. Ontzorgen is hierbij de insteek, wij stemmen dan ook graag alles rechtstreeks voor u af met de aannemer. Storingen tijdig verholpen, geen dubbele meldingen meer en alleen betalen voor dat wat is uitgevoerd.