MOON

MOON is ons in eigen huis ontwikkelde beheersysteem voor openbaar beheer. Het is een volledig geautomatiseerd online en interactief beheersysteem voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. De ontwikkelingen staan niet stil, samen met onze klanten werken we continu aan het door (door)ontwikkelen van MOON.

MOON is niet alleen geschikt voor gemeenten en provincies, maar ook voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat of industrie/bedrijven. MOON beheert meer dan een half miljoen lichtmasten, schakelkasten, verkeersregelinstallaties en overige technische installaties.

Meer informatie over MOON of belang bij een presentatie van het systeem op locatie?
Neem contact op voor meer informatie of download het productblad.

Voordelen

Het beheersysteem MOON is altijd up to date en de gegevens zijn altijd inzichtelijk. MOON is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar vanaf elke locatie. Het gebruik is eenvoudig. Iedereen kan werken met de gegevens zonder dat er langdurige trainingen nodig zijn. Het invoeren, verwerken en archiveren van meldingen/storingen zijn logische en duidelijk opeenvolgende stappen. MOON logt al deze stappen op tijd en datum, waardoor alles gemakkelijk terug te herleiden valt en prestaties goed meetbaar worden.

MOON kan alle objecten op kaart tonen op basis van coördinaten en maakt het zelfs mogelijk deze nauwkeurig in te meten vanachter uw computer of tablet. Nauwkeurige locatiebepaling maakt het niet alleen mogelijk om snel inzichtelijk te krijgen waar de objecten staan, maar zo kan de monteur zich ook eenvoudig en efficiënt laten navigeren naar een schade of storing.

Gebruiksgemak en analysemogelijkheden

De gegevens zijn snel, duidelijk en effectief beschikbaar omdat MOON de mogelijkheid biedt om te zoeken in alle live data. In een oogwenk ziet u waar de grootste energieverbruikers staan of welke masten aan het eind van hun technische levensduur zijn. Met MOON is het ook mogelijk om met één druk op de knop data toe te voegen of te exporteren.

De analysefuncties maken het mogelijk om gegevens doelgericht te onderzoeken en aanbevelingen en/of conclusies te trekken. Deze analyses worden grafisch getoond, ondersteund door tabellen. De relevante informatie wordt aangeboden in rapportvorm.

Publiek melden

Wij hebben een oplossing bedacht om bewoners zelf meldingen te laten toevoegen in MOON, zonder tussenkomst van een KCC. Via een webapplicatie kunnen bewoners zeer eenvoudig (stapsgewijs) een melding doen.

Wij hebben de applicatie zo ingericht dat dubbele meldingen niet mogelijk zijn. Een lichtmaststoring is rood weergegeven op kaart en kan niet nogmaals gemeld worden. De bewoner krijgt een melding dat deze lichtmast al gemeld is inclusief de verwachte oplossingsdatum.

Bij gemeenten waar deze implementatie al langer loopt, is het aantal telefonische meldingen met meer dan 70% gedaald.

Installateurs