Dekra neemt Mastap over

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Dekra, een wereldwijd gerespecteerde expertiseorganisatie, Mastap GmbH heeft overgenomen. Mastap is de technologiepartner welke Montad al jarenlang gebruikt voor haar stabiliteitsmetingen volgens de NEN-40 norm

Dekra heeft een jarenlange samenwerking met Mastap en uitgebreid onderzoek gedaan naar de gepatenteerde Mastap-meetmethode en staat volledig achter deze innovatieve technologie. Deze gerenommeerde technologie maakt niet-destructieve tests aan (licht)masten mogelijk zonder materiaalstress, waardoor schade in een vroeg stadium kan worden gedetecteerd en gevaren kunnen worden voorkomen.

“De overname van mastap is een investering in een unieke en gepatenteerde technologie voor het testen van masten, met een groot potentieel om uit te breiden naar nieuwe internationale markten,” zegt Joakim Wikeby, Executive Vice President en Hoofd van DEKRA Service Division Industrial Inspection.

Voor Montad betekent dit dat we kunnen blijven bouwen op de kwaliteit en veiligheid van Mastap-metingen, met de kracht van een partner als Dekra achter ons. Hiermee blijft Montad de aanbieder van non-destructieve NEN-40 metingen in Nederland.