Montad en Texel

Bij het intreden van de herfst was het dan zover. Het bedrijfsuitje naar de Gemeente Texel. Als innovatieve opdrachtgever op gebied van aanbesteden de optimale locatie om inhoud te combineren met plezier!

Texel is de eerste gemeente die volledig over ging naar volledige Dynamische, energie neutrale openbare LED-verlichting en dit ook nog deed door Innovatief aan te besteden. Onder andere het uitschakelen van de verlichting in de nacht brengt Texel weer terug naar de duisternis en de melkweg zichtbaar . Trots dat wij hier tot de dag van vandaag nog steeds onze bijdrage aan mogen leveren. Gemeente Texel en Stephan Kikkert bedankt voor gastvrijheid en inhoudelijke bijdrage!

Naast inhoud was er uiteraard ook ruimte om de natuur van Texel actief te beleven. Met het gehele team zijn we gaan powerkiten hebben we de plaatselijke cultuur geproefd bij de Texelse Bierbrouwerij B.V. en het eiland verkend op elektrische choppers Een inspirerende dag zodat Montad Adviesburo weer vol energie klaar is voor de donkere dagen van het jaar!