Montad neemt dienstenpakket Hoebink-OVL over en breidt expertise uit in Nederland

MONTAD kondigt met trots de overname aan van het gerenommeerde dienstenpakket van Hoebink-OVL. Deze strategische overname stelt MONTAD in staat om haar expertise verder uit te breiden en haar positie te versterken op de Nederlandse markt. Hoebink-OVL

Hoebink-OVL geniet een uitstekende reputatie als betrouwbare partner voor gemeenten en andere beheerders van de openbare ruimte. Met de overname van het dienstenpakket van Hoebink-OVL voegt Montad waardevolle kennis en ervaring toe aan haar portfolio. Klanten van Hoebink-OVL kunnen blijven vertrouwen op dezelfde hoogwaardige dienstverlening waar zij gewend aan zijn, maar nu onder de vlag van Montad.

“Wij zijn zeer verheugd dat Hoebink-OVL en Montad op harmonieuze wijze tot deze overeenstemming zijn gekomen,” aldus Laurens Hoebink, eigenaar van Hoebink-OVL. “Deze overname biedt een geweldige kans voor onze gewaardeerde klanten om te profiteren van de expertise die Montad te bieden heeft.”

Een belangrijk aspect van de overname is het vertrek van Senior Adviseur Marnix Lieffijn van Hoebink-OVL naar Montad. Marnix Lieffijn staat bekend om zijn diepgaande expertise en grote bijdrage aan het vakgebied openbare verlichting. Hij heeft een actieve rol gespeeld in diverse werkgroepen en publicaties vanuit het NSVV (Nederlands Stichting Voor Verlichtingskunde) en OVLNL (Branchevereniging Openbare Verlichting Nederland). Bovendien is hij momenteel nog lid van de examencommissie voor het ELE (European Lighting Expert). De komst van Marnix Lieffijn versterkt de technische en strategische capaciteiten van Montad.