MONTAD wederom Huisadviseur Leiden

Na een periode van drie jaar is MONTAD met trots teruggekeerd als de vertrouwde huisadviseur voor openbare verlichting in de gemeente Leiden. Deze benoeming volgt na een indrukwekkende 100% score op kwaliteit in een openbare aanbesteding.

Kwaliteit en Expertise

In de aanbesteding voor het raamcontract “Adviesdiensten Openbare Verlichting” stond de gemeente Leiden voor de keuze uit meerdere inschrijvers. Montad, na een korte afwezigheid, bevestigde zijn reputatie door met het volledige aantal punten voor kwaliteit uit de selectie te komen. Dit illustreert niet alleen de superieure kwaliteit van ons voorstel, maar ook onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (BPKV), wat essentieel is in de huidige markt.

Robbert Dijkema, bedrijfsmanager van Montad, deelt zijn enthousiasme: “Het is een eer om na drie jaar weer erkend te worden als de huisadviseur voor de gemeente Leiden. Onze 100% score op kwaliteit weerspiegelt onze connectie met de dynamiek van de stad en haar specifieke behoeften. We zijn verheugd en klaar om in de komende jaren bij te dragen aan de historische en unieke lichtbeleving van Leiden, een stad met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap.”